Rahsia menjalankan perniagaan modal rendah akan saya bongkarkan dalam kursus "Online" ini

"Membantu ramai orang hingga berjaya tanpa memegang stok dan hanya kerja dari rumah"
Syafie Naswib
Pelakon
"Kursus lengkap untuk memulakan perniagaan di Shopee secara dropship mahupun memegang stok"
Kepada semua peniaga,
Jika anda baru hendak memulakan perniagaan anda atau ingin memulakan perniagaan di Shopee, sememangnya anda perlukan panduan yang penuh, dari A-Z. Memulakan perniagaan dia Shopee sememangnya tidak mudah. 
TETAPI, jika anda ingin mendapatkan jualan yang banyak dengan cepat dan lebih efektif, memang anda perlukan panduan ini. 100% anda tidak akan rugi.
Saya telah menjalankan perniagaan secara dropship hampir 7 tahun di merata platform. Bermula di dropship Ebay tahun lepas sehingga sekarang berjaya membuat pendapatan baru sehingga 6 angka di Shopee & Ebay. 
Oleh itu, saya bercadang untuk mengajak lebih ramai orang untuk sertai kursus ini agar dapat membantu anda menjana pendapatan sampingan
Nama saya Izzan Zinol ataupon lebih dikenali dengan nama gelaran Jancoca. Ya, saya memulakan bisnes dropship ini sudah lebih 8 tahun walaupon umur saya sekarang baru 25 tahun. Umur bukan penghalang. 
Walaupon saya hanya memulakan perniagaan saya ini dengan berbekalkan 1usd sahaja, tetapi saya telah menggandakannya dalam masa tidak lebih 6 bulan. 
Jualan saya makin hari semakin naik dan sememangnya saya memulakan perniagaan saya di Ebay dahulu, kemudian baru dropship di Shopee. Susah bagi saya untuk memulakan perniagaan dengan modal sebanyak itu. 
Semua ini tidak mustahil jika bisnes model anda adalah dengan dropship dahulu. Saya buat dan saya sendiri yang anda ajar di dalam kursus ini. 6 angka hasil jualan di Ebay dan 4 angka seminggu hasil jualan saya di Shopee itu tidak mustahil lagi bagi saya. Yang penting sekali usaha dan tidak mudah putus asa.
Ini semua tidak mustahil juga untuk anda semua! Yang penting anda buat dengan betul. Bagaimana caranya? Senang sahaja, anda hanya perlu mengikut cara saya berniaga di dalam video yang berdurasi 7 jam 15 minit ini. Kursus ini bukannya setakat belajar di Shopee sahaja, TETAPI…

Saya ajar A-Z mengenai Shopee, cara borong barang direct dari China, saya ajar anda cara untuk mengelak dari mengalami kerugian dan bermacam-macam lagi.

Jadi, daripada anda membuang masa dan mengambil risiko berniaga di Shopee, anda boleh mengikuti kursus ini untuk mendapatkan jualan 5 angka sebulan di Shopee, semua ini tidak mustahil untuk kita semua!
Semua orang ingat saya tidak bekerja sejak saya menghabiskan ijazah saya. Saya sering menghabiskan waktu saya di rumah dengan hanya dropship di merata tempat. Di US, Kanada, Portugal, Australia, Jerman(Ebay) dan merata lagi termasuk di Malaysia(Shopee). 
Alhamdulillah dengan hasil kerja saya, saya sangat berpuas hati dan ramai yang minta saya keluarkan kursus ini untuk mengajar supaya mereka juga dapat merasa apa yang saya rasa. 
Ya, itulah tujuan utama saya bukannya hanya sekadar ingin mengaut untung yang banyak tanpa tahu apa-apa. Saya ajar berdasarkan pengalaman berniaga saya secara dropship selama 7 tahun ini.
Akhirnya saya dedahkan teknik yang saya buat selama ini selepas lebih dari 1000 orang yang mengisi Google form di Twitter dan menyuruh saya mengajar mereka secara atas talian hanya di website saya ini. 

TIDAK MUSTAHIL UNTUK ANDA SEMUA

sales seminggu di shopee
sales seminggu di shopee 2
Ini hanyalah hasil jualan seminggu sahaja. Sudah terbukti dengan cara dropship ini saya mampu menghasilkan “Sales” sehingga 5 angka dalam masa sebulan

LEBIH 3000 PELAJAR TELAH MENGIKUTI KURSUS ADVANCE DROPSHIP SHOPEE

0

Apa Kata mereka yang Sudah Sertai kursus Saya

ANDA SEMUA PERLUKAN PANDUAN INI UNTUK TINGKATKAN JUALAN ANDA DI SHOPEE

APA YANG MEMBEZAKAN KURSUS INI DENGAN KURSUS DILUAR???
BERBALOI TAK KURSUS INI???

Pertama sekali, kursus Advance Dropship Shopee dibuat berdasarkan pengalaman saya sendiri berniaga di Shopee. Anda tidak perlu pegang stok pon. Semua teknik rahsia, 1001 tips dan trik licik saya bongkarkan dalam kursus ini. Kenapa kursus ini berbaloi dan kenapa sudah beribu orang sertai?
autoboost shopee
🔴Saya sediakan “Software” yang boleh menjalan auto-boost sebanyak 30 listing secara auto. Tak perlu lagi pening kepala nak “Boost Listing” setiap masa. Sangat mudah dan puas hati, jualan melonjak!  Saya akan ajar ini selepas ini, HELAH EKSLUSIF, hanya di kursus saya sahaja.
🔴Jika anda tidak menggunakan “Software” yang saya sediakan ini, anda terpaksa menekan secara manual butang “Boost” pada setiap barangan di kedai Shopee anda tersebut.
🔴Sangat leceh kan? Jadi, lepas ini anda tidak perlu tekan lagi, robot saya akan bantu anda semua. 30 barang dan berjalan 24 jam pula tu! Memang anda tidak akan dapat di tempat lain. Ya, saya bagi semuanya sebab saya tahu anda semua sangat memerlukan robot ini.
Strategi penulisan “Product Description” yang bekesan untuk menarik pembaca untuk mengetahui tentang produk anda. Saya turut mengajar susunan yang betul untuk tajuk produk, spesifikasi barang dan sebagainya.
🔴 Tahukah anda, ramai peniaga-peniaga Shopee gagal di sini. Kebanyakannya tidak tahu cara penulisan yang betul. Saya amat menitik beratkan pada bahagian ini kerana ini bahagian “Middle Of Funnel”. 
🔴 Bahagian ini sangat penting untuk memberikan kepercayaan dan keyakinan kepada kita mahupon “Feedback/Review” di kedai Shopee kita masih “0”. Saya ajar anda menjadi profesional walaupon kursus ini hanya 7 jam 15 minit. Isinya sangat padat. Jadi tidak hairan laa kenapa beribu orang sudah sertai.
🔴 Saya juga ajar anda helah tentang cara-cara untuk membuat “Feedback/Review” sendiri! Haaa macam mana tu? Yaa inilah keunikan kursus ini, semua benda saya ajar. Jadi anda tidak perlu risau walaupon anda masih baru.
🔴 Semuanya tidak mustahil selepas anda belajar di kursus “Advance Dropship Shopee” saya ini.
Contoh penjual yang sudah mengikuti kursus ini
Contoh penjual yang belum mengikuti kursus ini
🔴 Saya ajar lagi  cara untuk menjalankan iklan di Shopee. Dua-dua “Campaign Objective” search ads dan discovery ads di Shopee, anda boleh belajar dari kursus ini. Ini dapat mengurangkan anda rugi dalam menjalan Shopee ads dan menambahkan lagi jualan anda!
🔴 Teknik yang saya ajar ini sememangnya lain dari yang lain. Anda boleh belajar tentang “bid” iklan anda, cara untuk target pelanggan anda dan macam-macam lagi.
🔴 Ini antara elemen yang penting dalam setiap perniagaan di mana-mana platform tetapi tidak ramai yang ajar cara untuk mebuat iklan. Ya, ini sangat penting untuk “Marketing”. Tanpa marketing, apala produk kita. TETAPI, bagi saya ini belum cukup lagi untuk tingkatkan jualan kita ini. 
🔴 Saya akan ajar anda mengenai apa itu “Sales Funnel” di Shopee. Melalui ads/iklan yang kita sudah pandai buat, jadi inilaa corong jualan kita. Anda tidak perlu buntu lagi bagaimana hendak tingkatkan  trafik untuk kedai anda.
🔴 Ini adalah contoh rajah untuk menawan hati pelanggan kita. Tapi bagaimana caranya? Ya, hanya di kursus “Advance Dropship Shopee”
🔴 Perkara ini ramai orang yang terlepas pandang. Mereka fikir Shopee ads sudah cukup, tetapi mereka salah. Kalau trafik ramai tetapi tiada seorang pon yang beli pon susah juga kan? Jadi, jika hanya belajar membuat ads/iklan di Shopee sememangnya belum cukup. Anda perlukan semuanya dan memang saya ajar segalanya.
🔴 Langkah-langkah untuk meningkatkan trafik dan juga menarik lebih ramai pelanggan ke kedai Shopee anda dan jangan risau, saya ajar juga cara untuk “Close Sales”. 
🔴 Cara dropship kami cukup mudah. Kami ajar cara untuk menjalankan perniagaan secara dropship di Shopee secara automatik. Memudahkan anda untuk menjalankan perniagaan di Shopee. Ini memudahkan anda untuk memiliki lebih dari 1 kedai Shopee dalam satu masa.
🔴 Purata 1 barang untuk anda membuat listing mengambil masa sehingga 60 minit untuk 1 barang. TETAPI dengan menggunakan sistem ini, anda hanya perlukan 5 minit sahaja untuk membuat 1 listing.

BONUS ISTIMEWA UNTUK MEREKA YANG MENDAPATKAN KURSUS INI

Istimewa untuk yang mendapatkan kursus atas talian ini. Kami ajarkan cara membuat Facebook ads untuk tarik trafik ke kedai Shopee anda.

🔴 Kami ajarkan cara setting facebook ads yang dengan objective yang sesuai. Cara membaca data facebook ads juga kami sediakan.
🔴 Tidak terhad sampai disitu sahaja, kami ajar cara split test, dan scaling winning ads untuk memaksimum jualan melalui facebook ads.

TAK SABAR NAK DAPATKAN ?

Dapatkan sekarang dengan harga yang cukup istimewa. Harga asal kursus Advance Dropship Shopee ini ialah RM 655. Tetapi kami sediakan harga promosi pada harga RM 159 sahaja! Anda dapat JIMAT sehingga RM 496!

FAQ

Ya, kursus ini amat sesuai untuk beginner. Kami mengajar dari basic hingga advance. “Group Support” juga disediakan jika anda menghadapi sebarang masalah.

Tidak, ilmu yang kami ajar dapat juga digunakan untuk peniaga yang menjalan perniagan secara menyimpan stok sendiri.

Anda boleh memilih untuk membuat pembayaran secara atas talian ataupun pembayaran menggunakan “Credit Card/Debit Card”.