Hot-48%

Advance Dropship Shopee

RM99.00RM189.00

Semua dalam 1, anda akan dapat belajar semuanya. Tak perlu lagi bersusah payah untuk belajar di tempat lain.

Kursus ini sangat padat dengan input-input penting yang semua dropshipper perlu tahu.

✅Dropship direct dari China terus ke pelanggan anda

✅Robot auto boost 30 barang seumur hidup anda!

✅Belajar Shopee Ads

✅Teknik listing terbaik di Shopee

✅ Rahsia 5 platform yang digunakan

✅Teknik mencari barang margin besar

✅1 listing hanya 5 minit untuk 1 barang!

✅Teknik cari item yang ramai permintaan

✅Teknik membuat review terbaik dari ladang!

✅Cara shipping/forwarder murah dari China ke Malaysia

✅Belajar cara menggunakan format Product Description antarabangsa

✅Kos penghantaran serendah RM 4.50/500g dan RM 9/1kg menggunakan Air Shipping

Description

Jom belajar Advance Dropship Shopee direct dari pembekal di China menerusi Taobao, 1688 dan berbagai-bagai lagi.

Modul ini sangat lengkap dan sesuai untuk orang yang baru dan juga orang lama yang hendak memulakan bisnes dropship di Shopee ataupon di ecommerce yang lain.

Anda boleh belajar dropship di Malaysia, cara cari pembekal untuk dijual di Shopee A-Z, from zero to hero!!!

Reviews (4)

  1. Solihin

    Terima kasih Jang. Hasilkan course shoppe nie. Dah lama nak belajar tapi kurang ilmu dan Tiada sumber rujukan. Setelah follow Jan dan lihat feedback. Saya yakin dengan pengalaman Jan. Semoga Kita berjaya mengejar apa yang kita inginkan. I will do my best.

  2. Amirsayyid

    tips dan trick kita takkan dapat selagi tiada pengalaman. jadi atas sebab itu ia sangat berbaloi. key semua dia dah bagi, tinggal creative cari lubang mana yang sesuai. selain guna marketplace yang jan ajar pun boleh apply tempat lain. harga pun murah gilaDrooling face

  3. mdrosli

    Mudah faham, simple dan sangat praktikal. Walaupon saya sudan berumur tapi Judah utk saya fahami. Thanks

  4. farhanfisol
    (verified owner)

    Dari dulu teringin ambil supply barang dari China tapi taktau macammana sehingga la jumpa module ni. Module yang serba lengkap from A to Z. Sangat mudah difahami. Worth every penny. Nak tengok kat hp boleh, kat laptop boleh. So kat mana2 boleh study. Yang paling best ada support group sangat membantu. Thank you Jancoca! Terbaik 5 ⭐.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat