-16%

Advance Dropship Shopee

IZ
Izzan Zinol (Jancoca)
5.0 /5
(8)
1843 already enrolled

About This Course

Jom belajar Advance Dropship Shopee direct dari pembekal di China menerusi Taobao, 1688 dan berbagai-bagai lagi. Modul ini sangat lengkap dan sesuai untuk orang yang baru dan juga orang lama yang hendak memulakan bisnes dropship di Shopee ataupon di ecommerce yang lain. Anda boleh belajar dropship di Shopee A-Z, from zero to hero!!!

Tags

Learning Objectives

Dropship direct dari China terus ke pelanggan anda
Belajar beli/ambil stok di Taobao/1688
Belajar "Copywriting"
Belajar Shopee Ads
Belajar Facebook Ads
Teknik listing terbaik di shopee
Rahsia 5 platform yang digunakan
Teknik mencari barang margin besar
1 listing hanya 5 minit untuk 1 barang!
Teknik cari item yang ramai permintaan
Robot auto boost 30 barang seumur hidup anda!
Cara shipping/forwarder murah dari China ke Malaysia
Kos penghantaran serendah RM 4.50/500g dan RM 9/1kg menggunakan Air Shipping

Requirements

  • Sesuai untuk orang yang baru nak mula dropship di Shopee
  • Sesuai juga untuk orang yang ingin menaik tarafkan kedai Shopee sedia ada anda

Curriculum

20 Lessons7h 05m

SERTAI “GROUP SUPPORT & CHANNEL TELEGRAM”

Telegram group support
Telegram channel

DAFTAR & SETUP DI SHOPEE

CARA MENGGUNAKAN FORWARDER

CARA ORDER BARANG DEKAT PEMBEKAL DI CHINA

CARA & MASA SESUAI MELETAKKAN TRACKING NUMBER UNTUK BARANG DROPSHIP

CARA BUAT “LISTING” & “COPYWRITING” YANG MANTAP DI SHOPEE

ALAT & TEKNIK PEMASARAN (MARKETING TOOLS)

DROPSHIP DARI SHOPEE KE SHOPEE & AUTOBOOST 30 BARANG

FACEBOOK ADS TARIK KE KEDAI SHOPEE

Menggunakan Facebook Ads untuk membawa pembeli ke kedau Shopee anda

BUAT FAKE REVIEW

EVALUATION FORM

Your Instructors

Izzan Zinol (Jancoca)

5.0/5
2 Courses
11 Reviews
2234 Students
See more

Student Feedback

5.0
8 Ratings
100%
0%
0%
0%
0%

Reviews (8)

CA

Penerangan sangat jelas dan mudah difahami. Sangat berbaloi dengan harga!

B9F6ED06-8AEA-4E9A-B92E-50B727A84CD7

Alhamdulillah. Pertama video penerangan yang jelas dan mudah difahami. Course ini Amat sesuai kepada sesiapa sahaja tidak kira lapisan umur. Sesuai kepada sesiapa sahaja yang baru Nak mula belajar Sebab memang diajar dari mula buka kedai di shopee sehingga dapat sale. Sesuai juga kepada yang ada basic shopee sebab banyak ilmu tambah yang diajar oleh Jan. Overall memang Terbaik. Saya amat berpuas hati. Thank Jan.

NN

Penjelasan yang sangat mudah difahami. Tak sabar untuk mulakan perniagaan secara online.

AZ

Recommended 👍👍👍👍👍 memang ajar dari a sampai z

FA

Sangat recommend pada mereka yang nak meniaga di shopee!!

Sangat mudah difahami. Worth every penny. Nak tengok kat hp boleh, kat laptop boleh. So kat mana2 boleh study. Yang paling best ada support group sangat membantu. Thank you Jancoca! Terbaik 5 ⭐.

MD

terbaiklah ... video mudah faham dan suara pun jelas .. recommended to all yang nk belajar niaga di Shopee. awesommmeeeeeeeee.. !!!!!!!!

Sangat mudah dan praktikal. Bagus utk orang orang yang berumur macam saya. Mantap...

sesuai newbie. course ajar dari basic hingga advance. memang berbaloi dengan harga

Write a review

Write a review

RM159.00RM189.00

16% off
Level
All Levels
Duration 7.1 hours
Lectures
20 lectures
Subject
Language
Malay

Material Includes

  • Tips & Teknik Dropship Dari A-Z
  • Alat Rahsia Untuk Dropship
  • Support Group
  • Channel Di Telegram
  • Sijil Rasmi
Open chat